Producem uși de interior: Filomuro, Glisante, Clasice.
Categorii Produse

Eclisse Syntesis® Plintă

PLINTA ECLISSE SYNTESIS® este un profil inovator, cu care se decorează ambientele într-un mod elegant, minimalist, modern.

Spre deosebire de plintele tradiționale, acest profil permite instalarea unei plinte perfect încastrate în perete, care rulează de-a lungul peretelui fără a ieși în evidență.

În acest fel, mobilierul poate fi plasat aderent la perete, fără a remodela plinta sau a lăsa goluri între mobilier și perete.

Principiul este simplu: este necesar să se creeze un gol pentru plintă prin plasarea profilelor speciale din aluminiu, la momentul când se realizează structura peretelui. Amprenta finală a conceptului filomuro ECLISSE SYNTESIS®.

Tehnic

* Îmbinări: sunt necesare 2 îmbinari liniare pentru fiecare profil care urmează să fie conectat

  • Profilele terminale se folosesc pentru ușile ECLISSE SYNTESIS® BATTENTE, ușile ECLISSE 40 și ECLISSE SYNTESIS® AREO.
  • Adezivul se folosește doar pentru versiunea de perete zidărie; un tub de adeziv / 25 ml.

Estetic: Pentru a fixa profilele pe un perete de zidărie este necesar un adeziv. În cazul pereților din gips carton profilele se fixează cu șuruburi.

Caracteristici tehnice și finisaje: Profilele din aluminiu au o structură cu trei camere, care asigură robustețea și permite o uniune perfectă între două bare diferite datorită îmbinărilor speciale.

Aplicație: Profilele se potrivesc cu introducerea plintelor standard (înălțime maximă: 58 mm). Pentru plinte mai mari plasați profilele mai sus decât nivelul pardoselii finite.

Premii și recunoaștere

Cere oferta