Producem uși de interior: Filomuro, Glisante, Clasice.
Categorii Produse

Uși de interior Eclisse

Uși Laminate

Uși de interior finisaj laminate cu design modern

Ușile de interior cu finisaj laminat GD Dorigo combină valoarea estetică și calitatea funcțională.

Întotdeauna gata să perceapă inovațiile în materiale și în procesele de producție pentru a oferi soluții în concordanță cu tendințele pieței, GD Dorigo a decis să-și extindă oferta de uși de interior mobilei și dezvoltând noi panouri tehnologice de finisare.

Uși din Sticlă

Uși de interior din sticlă cu design divers

Sticla și aluminiu împreună, o combinație care joacă un rol principal în designul modern, dând interioarelor o tenta aură sofisticată și originală.

Din întâlnirea dintre magia sticlei și caracterul practic al aluminiului vine o nouă linie de uși care împarte spațiile, păstrându-le luminoase și în permanentă comunicare. În versiunea cu geam simplu, panoul de sticlă este plasat în centrul grosimii ramei de aluminiu, care măsoară 40 mm.

Poate fi instalat pe modelele glisante ale colecției ECLISSE Syntesis®.

Panouri de sticla fără ramă din metal sau din lemn , transparente, sablate, colorate sau cu model, pot fi instalate in colecțiile ECLISSE Clasic si ECLISSE Syntesis® Line.

Uși Furniruite sau Vopsite

Uși de interior finisaj furnir sau RAL cu design clasic si modern

Ușile de interior sunt concepute pentru a se integra perfect în ambientul din care vor face parte, să fie parte a unui ansamblu primitor și armonios. ce se remarcă prin calitatea ridicată a materialelor, a finisajelor și prin designul deosebit.

Orice model de usa in balamale poate fi realizat si in varianta usa glisanta ECLISSE.