Misiune si valoare

Misiune

Fabricăm structuri metalice pentru glisarea ușilor, de peste două decenii. Credem cu tărie în calitatea superioară a produselor noastre, iar obiectivul vizat e să dezvoltăm și să producem structuri metalice rezistente, fiabile, durabile, simplu de instalat și verificat. 

Ambiția noastră constă în revoluționarea conceptului de ușă glisantă, recuperând acel spațiu care în mod normal ar fi ocupat prin mișcarea unei uși clasice, în balamale. 

Întâmpinăm orice exigență privind funcționarea și spațiul, aducând inovații permanente sistemelor noastre glisante, prin soluții practice și de proiectare.

Misiune si valoare
Misiune si valoare

VALOAREA și EVOLUȚIA BRAND-ului

În concept colectiv cuvântul “eclisse” evocă un fenomen astronomic (eclipsă) prin care un corp ceresc se interpune între Soare și un alt corp ceresc.

Cuvântul “eclissi” (= eclipsă) provine din limba greacă și înseamnă “a se ascunde”,  “a deveni invizibil”. Conceptul era foarte potrivit pentru a reprezenta acea funcție primară a structurilor metalice – de a culisa o ușă în interiorul unui perete.

În mod similar, marca pornește tot de la această idee pe cât de simplă, pe atât de semnificativă: de aici ia naștere ideea de a stabili drept emblemă suprapunerea parțială a două cercuri, unul galben și unul gri. În mijloc se evidențiază majuscula „E”, precum și în interiorul logo-ului ECLISSE de culoare albastră, așezat în partea dreaptă.

De-a lungul anilor, marca a evoluat cu o continuitate semnificativă. Singurele modificări au constat în adoptarea culorilor sociale și într-o mică schimbare a caracterului tipografic. În principal a fost vorba despre ajustări impuse de trecerea timpului, care nu au modificat percepția asupra identității firmei.

S-a renunțat la culorile galben și gri în favoarea culorilor: portocaliu, albastru, bleu dinamic. Aceeași culoare a fost utilizată apoi la logo-ul Eclisse, compus tot din majusculă, dar de data aceasta mai clară față de varianta anterioară.

Prezența continuă a mărcii în variate campanii publicitare contribuie la creșterea notorietății ECLISSE.