Producem uși de interior: Filomuro, Glisante, Clasice.
Categorii Produse

Zidar

Avantaje

Plasa metalica pentru fixarea tencuielii

Simplifica instalarea sistemului, evita fisurile tencuielii, ce pot apare in timp, intre structura si zidarie, evita incarcarea fixarii cu tencuiala suplimentara, utilizata numai in cazul structurii pentru pereti din zidarie.

Tencuiala nu cade

Plasa metalica pentru fixarea tencuielii este prevazuta cu ochiuri 25X50mm, special concepute astfel incat tencuiala sa fie bine fixata, iar pierderile de material reduse semnificativ. Marimea plasei depaseste dimensiunea structurii si la punerea in opera, aceasta face corp comun cu tencuiala.

Bara de aliniament (brevetat)

Este un profil robust fabricat din tabla zincata. Se fixeaza in interiorul tocului de inchidere al structurii si permite, in timpul montajului, alinierea si crearea unei legaturi rigide intre compartimentul de glisare si tocul de inchidere. Prezenta acestuia substituie distantierul inferior, care in mod traditional este folosit pentru a pastra egala distanta intre tocul principal si structura.

Brida frontala

Este o flansa metalica plata, fabricata din tabla zincata, care se fixeaza in pozitie verticala intre cei 2 montanti secundari ai tocului. Marcata la inaltimea de 1000mm, brida foloseste ca element de semnalizare a cotei „nivel 0” de la pardoseala finita.