Producem uși de interior: Filomuro, Glisante, Clasice.
Categorii Produse

Certificate si teste

Societatea ECLISSE proiecteaza si fabrica structuri metalice si accesorii pentru culisarea usilor glisante, conform normelor de calitate impuse prin UNI EN ISO 9001, dar si altor normative in vigoare.

In acest scop, Eclisse a infiintat un Departament de Cercetare – Dezvoltare, care sub observatia unui organism abilitat CSI, efectueaza periodic teste tehnice si verificari riguroase a calitatii produselor.

Certificate si teste

Anumite teste sunt foarte interesante pentru demonstrarea calitatii produselor:

Dupa 100.000 de cicluri de miscare (deschidere – inchidere), carucioarele de glisare cu rulmenti, nu au inregistrat modificari semnificative. Mai mult, aceste carucioare au obtinut nivelul maxim de rezistenta la coroziune (gradul 4), dupa ce au fost tinute 240 de ore in mediu salin (produse clasificate de la 1 la 4 conform normei UNI EN 1670).

Confectionata din aliaj de aluminiu 6060 (Norma UNI 9006/1), protejata cu un strat anodic de 10 µm si supusa tratamentului termic de tip T5, garanteaza atat duritatea suprafetei care permite miscarea de culisare a carucioarelor cu rulmenti, cat si o utilizare indelungata in medii umede.

(proba conforma normei UNI EN 1629) realizat asupra unei usi culisante, incorporata intr-un SISTEM de GLISARE ECLISSE  (versiune zidarie si versiune gips-carton): o usa culisanta cu dimensiuni 1000×2100 mm a fost supusa testului anti-efractie, prin simulare de lovituri accidentale si violente, realizate prin caderea perpendiculara a unui sac (greutate 30 kg), de la diverse inaltimi. Structura si accesoriile metalice ale sistemului de glisare, au ramas intacte si nu au inregistrat leziuni care sa afecteze buna functionare a intregului sistem.

Structura metalica fabricata din tabla special pre-vopsita si protejata cu trei straturi protectoare (zinc, primer, grund epoxidic) a fost expusa 240 de ore intr-o camera cu mediu salin (95% umiditate, 5% NaCl), fara a suferi nici un proces de oxidare. Aceasta structura este recomandata spatiilor cu nivel ridicat de salinitate si umezeala: bai, saune, piscine etc.