Producem uși de interior: Filomuro, Glisante, Clasice.
Categorii Produse

Produse

Uși de interior. Uși Filo Muro. Uși glisante. Uși clasice în balamale. Profile și plinte. Accesorii și mecanisme.

Sisteme pentru uși glisante și în balamale la fața peretelui (FILO MURO)

Sistemele din colecția Syntesis® Filo Muro se instalează la fața peretelui (în linie continuă cu peretele) și sunt echipate cu uși glisante sau uși în balamale (clasice) pentru a oferi un concept de design liniar și minimalist. Colecția Syntesis® include și soluții complementare opționale, toate integrate perfect la fața peretelui: plinte și trape tehnice. Pentru obținerea conceptului de liniaritate, produsele din colecția Syntesis® Filo Muro au elementele din lemn (ușă glisantă, ușă balamale, trapă, plintă) pregătite pentru vopsitorie.

Sisteme pentru uși glisante cu tocuri și pervazuri

Sistemele de glisare din colecția Clasic oferă soluții pentru orice gol de trecere în pereți din gips carton sau din zidărie: sistem pentru o singură ușă (model Unico); sistem pentru două uși în oglindă (model Estesione); sistem pentru uși telescopice (model Telescopica); sistem pentru pereți curbi (model Circular); sistem pentru acces în două încăperi separate cu amprenta unui singur sistem (model Unilaterale).

Sisteme pentru uși glisante cu tocuri și pervazuri cu inserare aparataj electric

Sistemele din colecția LUCE sunt produsele colecției Clasic echipate cu sistemul brevetat pentru încorporarea instalației electrice. Sistemele LUCE permit montarea a maxim 10 cutii de distribuție electrică (5 pe fiecare parte), direct pe peretele în care glisează ușa și astfel devine posibilă montarea de corpuri de iluminat, întrerupătoare, termostate, cabluri telefonice și comutatoare, pentru a fi mereu la îndemână.

Tocuri înclinate la 40 grade pentru uși în balamale

Sistemele din colecția ECLISSE 40 reprezintă inovația ușilor în balamale: pe o parte tocul din aluminiu este înclinat la 40 grade și creează o senzație de profunzime, iar pe cealaltă parte tocul este filo muro și se aliniază la fața peretelui. Tocul înclinat la 40 de grade, nu mai este doar un element tehnic și funcțional, ci devine un element decorativ vizibil.

Profile din aluminiu anodizat

Noile profile ECLISSE Mimesi realizate din aluminiu anodizat, în patru variante de finisaje, au fost create pentru a avea mai multe modele de uși în colecția ECLISSE Syntesis® și constituie o opțiune pentru integrarea ușilor glisante în spațiile unde se va monta tocul ECLISSE 40 pentru a crea un ambient unitar și armonios.

Sistem pentru glisarea ușii pe lângă perete

Acest sistem permite ușii să gliseze de-a lungul peretelui și nu în interiorul acestuia. Este recomandat atunci când nu se poate interveni pe un perete existent.

Plinte înclinate și accesorii, plinte încastrate

Detalii care nu trec neobservate, plintele ECLISSE Syntesis și Delta au linii exclusiviste și moderne, care contribuie discret la designul de ansamblu al interiorului și se potrivesc perfect tuturor exigențelor beneficiarilor.

Uși laminate, uși din sticlă, uși furniruite sau vopsite

Disponibile într-o gamă largă, ușile de interior sunt compatibile cu sistemele glisante și în balamale ECLISSE. În această secțiune descoperi: uși laminate, uși din sticlă, uși furniruite sau vopsite în orice culoare RAL, la cererea beneficiarilor. Orice variantă de ușă glisantă este disponibilă și în balamale (clasică: toc cu pervaz).

Dispozitive și automatizări pentru sistemele glisante și în balamale

Elementele din grupa accesoriilor pentru uși glisante sunt disponibile la cererea beneficiarilor și aduc îmbunătățiri în funcționare.

Amortizorul de închidere ECLISSE BIAS® asigură o închidere delicată și silențioasă; mecanismul de sincronizare permite mișcarea simultană a ușilor; accesoriul de motorizare E-MOTION asigură închiderea/deschiderea electrică a ușilor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.