Producem uși de interior: Filomuro, Glisante, Clasice.
Categorii Produse

ECLISSE Delta Plintă

ECLISSE DELTA este noua plintă de aluminiu ce redefinește conceptul de plintă.

Aspectul său, pe lungimea peretelui, este minimalist și inconfundabil, “adevăratul număr de magie” apare în momentul în care unghiul de vizualizare este modificat:

Cel care privește este plăcut surprins de aspectul inedit al plintei ECLISSE DELTA.

Tiparul pieselor terminale tridimensionale este, de asemenea, o noutate, oferind acestora un aspect inovator, inconfundabil, unic.

Tehnic

  • Profilele se debitează la dimensiunea necesară.
  • Îmbinări: sunt necesare 2 piese de legătură pentru a conecta fiecare profil.
  • Material adeziv de etanșare pentru peretele de zidărie; 1 pachet adeziv la 25 metri liniari.

Estetică:  Cu trăsătura sa specială asociată unghiului de vizualizare, ECLISSE DELTA împarte spațiul folosind linii geometrice bine definite.

Plinta este amprenta perfectă pentru un stil modern, avangardist, compatibilă cu Colecția ECLISSE SYNTESIS® și Colecția ECLISSE 40.

Caracteristici tehnice și finisări: ECLISSE DELTA este disponibilă în două înălțimi diferite (50 și 70 mm) pentru a satisface cerințele de finisare. Este prevăzută cu formă conică, de la 13.5 mm la 1.6 mm, fiind identică pentru ambele înălțimi, ECLISSE DELTA este produsă din aluminiu, în trei variante: aluminiu anodizat, vopsite în alb și vopsite în negru. Deasemenea, piesele terminale speciale denotă o finisare precisă, apropiată de lățimea trecerii prin tocul de ușă.

Aplicare: După finalizarea lucrărilor, plinta de aluminiu ECLISSE DELTA se poate monta ușor și fără proceduri speciale, prin folosire de silicon

Premii și recunoaștere

Cere oferta