Producem uși de interior: Filomuro, Glisante, Clasice.
Categorii Produse

Uși Filomuro categorie

Uși Filomuro Syntesis® – Usi din Sticla & Aluminiu

Uși Filomuro Syntesis® Line – Perete Gips Carton

Uși Filomuro Syntesis® Line – Perete Zidărie

Uși Filomuro Syntesis® Line Estensione – Perete Gips Carton

Uși Filomuro Syntesis® Line Estensione – Perete Zidărie

Uși Filomuro Syntesis® Line Luce – Perete Gips Carton

Uși Filomuro Syntesis® Line Estensione Luce – Perete Gips Carton

Uși Filomuro Syntesis® Line Estensione Luce – Perete Zidărie

Uși Filomuro Syntesis® Line Battente

Uși Filomuro Syntesis® Line Battente cu Contraplaca Electrica

Uși Filomuro Syntesis® Line Battente Înclinat

Soluții Filomuro Dulapuri Syntesis® Areo

Soluții Filomuro Spații Depozitare Syntesis® Tech

Uși Filomuro Syntesis® Line Luce – Perete Zidărie

UȘĂ GLISANTĂ FĂRĂ TOCURI ȘI PERVAZURI

Noul profil acoperit cu rășină, necesită un strat mult mai subțire de glet în perimetrul cadrului ușii și astfel se reduce durata de uscare și, prin urmare, timpul de instalare.

SISTEM BREVETAT PENTRU INSTALAȚIE ELECTRICĂ ÎNCORPORATĂ

Sistemul exclusiv ECLISSE Luce permite instalarea a maxim 10 cutii de distribuție electrică (5 pe fiecare parte), direct pe peretele în care glisează ușa și care devine astfel disponibil pentru a monta corpuri de iluminat, întrerupătoare și comutatoare, pentru a fi mereu la îndemână.

UȘĂ ÎN BALAMALE, LA FAȚA PERETELUI

Sistemele ECLISSE la fața peretelui sunt pregătite pentru a fi vopsite în aceeași culoare precum peretele, sau acoperite cu tapet. Tirantul de planeitate este o dotare standard în cadrul panoului de ușă, pentru a menține în timp co-planeitatea perfectă cu peretele.

PLINTĂ LA FAȚA PERETELUI

Profilul special ECLISSE este soluția pentru instalarea plintei la nivel cu peretele: suprafața peretelui este complet plană, iar mobilierul se sprijină de perete. Poate funcționa ca un marcator de pas, dacă este iluminată cu bandă LED.

ECLISSE produce sisteme inovatoare, robuste și fiabile pentru uși de interior FILOMURO, fie clasice în balamale, fie glisante în pereți de zidărie ori în pereți de gips-carton, perfect aliniate la fața peretelui (instalate în linie cu peretele).

Credem că fiecare proiect arhitectural este o operă de artă. De aceea, am creat gama FILOMURO menită să prezinte viziunea și măiestria designerilor, arhitecților și beneficiarilor pentru care libertatea spațiilor și minimalismul reprezintă o necesitate contemporană.

Ușile FILOMURO de la ECLISSE sunt proiectate cu precizie, creând o estetică finală curată, modernă, perfect integrată în orice spațiu. Ele sunt simbolul simplității și eleganței, oferind un aspect liniar și uniform, de aceea mai sunt și cunoscute sub denumirea de ”uși invizibile”.

Dar ceea ce face ușile noastre și mai speciale este adaptabilitatea. Ele sunt ca un “suport” pe care se pot aplica lavabile, vopsele, tapet, gravuri, materiale, culori îndrăznețe sau permit încorporarea unor elemente unice, care permit profesioniștilor să-și lase amprenta artistică asupra fiecărui proiect. Pentru ca fiecare spațiu să fie unic și personalizat cu ușile noastre FILOMURO din colecția Syntesis®.

Colecția Syntesis® include și soluții complementare opționale, toate integrate perfect la fața peretelui: plinte și trape tehnice FILOMURO. Pentru obținerea conceptului de liniaritate, ușile FILOMURO au elementele din lemn (ușă glisantă, ușă balamale, trapă, plintă) pregătite pentru vopsitorie.

Uși Filomuro categorie