Noua traversa ranforsata. Redesenata!

Noua traversa ranforsata. Redesenata!

ECLISSE a redesenat traversele orizontale pentru sistemele de glisare aferente structurilor gips-carton.

Triplu avantaj pentru instalator.

  1. Nu este nevoie de pre-gaurire. Viteza de gaurire este cu 30% mai rapida decat in varianta precedenta;
  2. Traversa este semnalizata pe montantul vertical pentru a facilita fixarea placii. Aceeasi aplicare facila si pentru dubla placare;
  3. Soliditate crescuta cu 25% fata de varianta precedenta.

Calitate superioara la acelasi pret!

ECLISSE continua imbunatatirea produselor sale, pentru cresterea calitatii sistemelor si facilitarii activitatii de instalare.

Noile traverse randalinate permit surubului autofiletant sa intre mai usor fara sa alunece pe suprafata de contact cu foaia de otel, astfel incat viteza de montaj creste substantial. Testele de laborator interne, executate pe modelul Eclisse Unico 800×2100 mm au demonstrat ca viteza de insurubare este cu 30% mai crescuta decat varianta actuala de traversa plata.

Optimizarea profilarii in “coada de randunica” si cresterea dimensiunii latimii au facut de asemenea, posibila imbunatatirea rezistentei intregii stucturi, crescuta cu peste 25% fata de versiunea anterioara. Test de insurubare executat in mai multe puncte de pe suprafata traversei cu o incarcare de 100 N pe un sistem de glisare modelul ECLISSE UNICO 800×2100 mm, versiunea perete de compartimentare din gips carton.

** Test de indoire (flexiune) executat suprapunand o greutate de 5 kg in mijlocul traversei sistemului de glisare ECLISSE UNICO 800×2100 mm, versiune pentru perete de compartimentare de gips carton.