Producem uși de interior: Filomuro, Glisante, Clasice.
Categorii Produse
Compania noastra

Compania noastra

Totul a inceput la sfarsitul anilor 1980, cand un atelier de dulgherie metalica, functional din 1960, se specializeaza treptat in fabricarea structurilor metalice pentru usi si geamuri. Decizia de a diversifica partial productia apartine firmei De Faveri S.R.L. si aceasta a condus catre ideea de a realiza structuri metalice pentru glisarea usilor – produse noi ce urma sa fie dezvoltate in serie.
 
Istoria Eclisse incepe in mod oficial pe 10 ianuarie 1989, data la care Luigi De Faveri infiinteaza compania Eclisse.

Proiectul antreprenorial ambitios si nelipsit de riscuri, a implicat investitii consistente pentru a dispune de instalatii industriale avangardiste si pentru a putea concura pe o piata foarte selectiva.

In anii ’90, activitatea firmei Eclisse se dezvolta prin initiativa si angajamentul constant dovedit in cercetare, inovatie si de asemenea prin armonia persoanelor implicate profund in realizarea proiectului.

Extinderea modelelor si a gamei de lucrari desfasurate impreuna cu capacitatea de a crea produse noi si de a initia procese inovative, au condus la dezvoltarea progresiva si incurajatoare pe piata italiana si straina.

In prezent Eclisse este o marca renumita, simbolul unei companii leader in domeniul sau de activitate care numara 10 filiale in lume, peste 30 de agentii de reprezentanta, 2000 de distribuitori italieni capabili sa furnizeze 1300 de sisteme pe zi.